Saturday, 25 October 2014

Hubungi Saya

Assalamualaikum,

Untuk sebarang konsultasi, pertanyaan dan pembelian boleh hubungi saya di :

HP No : 014 500 4755 (Call / SMS / Whatsapp)
Emel : auranutrisianda@gmail.com
Facebook : Fatawa annisa

Tuesday, 21 October 2014

Status Halal Produk Shaklee

Assalamualaikum,

Ramai juga yang bertanya, Shaklee ni HALAL ke tak?

Haaa... nak tahu halal ke tidak, boleh rujuk sini :


Islamic Services of America (ISA) tersenarai sebagai salah satu Badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh klik terus kat link di sini: Senarai Badan Islam yang Diiktiraf JAKIM dan di sini : Halal Accreditation (ISA).


Alhamdulillah Shaklee adalah dari produk yang HALAL, kalau tak HALAL sima pun tak makan :)

Jadi, jangan was-was ye. consume dengan confident !

Thursday, 11 September 2014

Mealshakes - Buy 3 Free 1 !!

Meletopp !!

September 2014 promotion buy 3 free 1. Biasa kita dengar time promotion ni buy 6 free 1 kan? Haa tapi kali ni shaklee adakan promosi dengan hanya beli 3 dapat 4 !! Fuhh... Siapa nak bagi free 1 woooiii.. Berbaloi baloi kan??

Shaklee juga akan sumbangkan 10% kepada anak-anak yatim di luar sana dengan My Kasih Foundation di bawah program "Love My Neighbourhood". Terrsangat lah baguss. Di samping anda membeli anda juga turut menyumbangkan kepada anak yatim.

Jom dapatkan mealshakes dengan harga yang superb !! Hubungi saya di talian 014 500 4755. COD area Pulau Pinang dan sewaktu dengannya :)



Shaklee Pulau Pinang

Assalamualaikum, saya sima shazleen binti salleh (sid 1088264) sebagai agent shaklee anda area pulau pinang, seberang perai utara, penaga dan sewaktu dengannya :)

Bagi siapa yang perlukan suppliment shaklee atau produk-produk dari shaklee, bolehlah kiranya COD dengan saya atau by pos..

Sebarang masalah boleh berhubung dengan saya rakan shaklee anda :) dan saya akan berikan suppliment yang sesuai, insya Allah kita sama-sama bantu untuk lebih sihat and free consultation for sure ^_^

~~~

Nutrisi keluarga
Area Pulau Pinang dan sewaktu dengannya